Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: بررسی «چشم انداز ها و چالش ها در بازآفرینی شهری» نقطه شروع اقداماتی است که شهرداری تهران در حوزه بازآفرینی شهری در متروپلیس انجام خواهد داد و متولی این مبحث در متروپلیس است.
به گزارش شهر، برگزاری وبینار بین المللی «چشم انداز ها و چالش ها در بازآفرینی شهری» توسط شهرداری تهران-مرکز ارتباطات و امور بین الملل و سازمان نوسازی- و با همکاری سازمان کلانشهرهای جهان در 18فروردین ماه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با رشد شهرنشینی، حدود 56درصد جمعیت جهان در شهرها زندگی می کنند و زاغه ها محل جدیدی برای زندگی این جمعیت هستند. همچنین تغییرات پیچیده اقتصادی – کالبدی درمناطق شهری باعث فرسودگی برخی از نواحی شهری در سراسر جهان به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته شده است. به همین دلیل است که شهرها به مداخلات برنامه های بازآفرینی شهری نیازمندند.
با توجه به عضویت 1400 شهر در سازمان کلانشهرهای جهان (متروپلیس) و نیاز به همکاری در قالب شبکه های موضوعی برای به اشتراک گذاشتن و بهره مندی از تجارب برتر، شهرداری تهران اولین وبینار خود را با موضوع «چشم انداز ها و چالش ها در بازآفرینی شهری» با همکاری متروپلیس برگزار خواهد کرد.
پیروز حناچی، شهردار تهران نائب رئیس متروپلیس است. سازمان کلانشهرهای جهان هر موضوعی را به یک نائب رئیس اختصاص داده و در همین راستا بازآفرینی شهری به تهران اختصاص یافته است. دبیرکل مترو پلیس، شهرداران شیراز و شهردار تهران در این وبینار حضور دارند. سازمان نوسازی شهرداری تهران با همکاری مرکز ارتباطات این وبینار را برگزار خواهند داشت.
بررسی «چشم انداز ها و چالش ها در بازآفرینی شهری» نقطه شروع اقداماتی است که شهرداری تهران در حوزه بازآفرینی شهری در متروپلیس انجام خواهد داد و متولی این مبحث در متروپلیس است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب ماندگی حوزه فرهنگی در ساوه بیش از سایر بخش ها است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی عصر پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه شهردار ساوه، اظهار کرد: در هر جایگاهی قرار داریم، مردم و مسئولان همچنین خداوند متعال نظاره گر عملکرد ما هستند و در آینده مردم شهر، قضاوت خواهند کرد.

امام جمعه ساوه افزود: انتظار می‌رود به طور یکنواخت به تمام مناطق خدمات رسانی شود و تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مطالبات آنان را در اولویت اقدامات قرار گیرد.

حجت الاسلام رحیمی گفت: شهر ساوه، علی رغم ظرفیت‌هایی که داشته اما در بیشتر بخش‌ها همچون، سرانه ورزشی، آموزشی و امکانات فرهنگی دچار عقب ماندگی شده است که باید در اسرع وقت جبران شود.

‌وی توجه همزمان به امور زیربنایی و روبنایی را لازمه رضایتمندی مردم دانست و افزود: ایجاد فضاهای پرنشاط شهری مانند فرهنگسراها، فضاهای ورزشی، دینی باید در دستورکار قرار گیرد.

امام جمعه ساوه با بیان اینکه فرهنگ مودت و محبت به اهل بیت (ع) آثار معنوی چشمگیری در زندگی انسان دارد، عنوان کرد: عشق و علاقه به امام هشتم شیعیان یک سرمایه بزرگ است که با توجه به فرصت زمانی دهه کرامت باید از آن برای ترویج و توسعه فرهنگ کرامت استفاده کرد.

شهرداری عنصر تأثیرگذاری در مدیریت شهری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این آئین گفت: فعالیت‌های مناسبی در حوزه مدیریت شهری در ساوه اتفاق افتاده و امید است با حضور شهردار جدید، این توسعه با شتاب بیشتری پیش برود.

علی اکبر اسدی افزود: شهرداری‌ها یکی از مدیریت‌های مهم در پیکره شهرها بوده و عنصر تأثیرگذاری در مدیریت شهری است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهرداری‌ها به خاطر ارتباط مستقیم با مردم ملموس و ماندگار است، گفت: کار در شهرداری‌ها علاوه بر سادگی، دشواری‌های خود را دارد و از این رو، یک شهردار قبل از اینکه یک فرد متخصص است باید عاشق کار باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: کار شهرداران حوزه‌های عمرانی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را شامل می‌شود، اگر چه کار دیگر دستگاه‌های اجرایی به طور معمول، تک بعدی است اما شهرداری نیازهای مردم در همه زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را پیگیری می‌کند که انتظار است در این راستا تعامل و هم افزایی لازم صورت گیرد.

کد خبر 6101556

دیگر خبرها

  • عقب ماندگی حوزه فرهنگی در ساوه بیش از سایر بخش ها است
  • احیا و بازپیرایی بوستان شهید باهنر در حال انجام است
  • تخصیص ۳۲۳ تن قیر رایگان به شهرداری‌های چایپاره
  • کمیته نیازهای شهری در حوزه زیباسازی ایجاد شود
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر